Găzduiește un concert Classic Unlimited

Găzduiește un Concert

Turneul național de pian Classic Unlimited revine anul acesta, în lunile septembrie-octombrie, cu o nouă serie de concerte: 𝑪𝒍𝒂𝒔𝒔𝒊𝒄 𝑼𝒏𝒍𝒊𝒎𝒊𝒕𝒆𝒅 - 𝙄𝒏 𝑯𝙖𝒓𝙢𝒐𝙣𝒚!

Classic Unlimited duce muzica clasică în locuri neconvenționale din întreaga țară, transformându-le în săli de concert pentru o zi. La fel ca în ultimii șapte ani, căutăm gazde și spații noi.

Așa cum muzica vine din viață, credem că este firesc ca muzica să fie făcută și ascultată acolo unde viața se întâmplă, fie că este vorba de un atelier, un birou, o clădire industrială veche, un muzeu, o biserică sau chiar o sală de concerte.

Am ales ca “scene” ale concertelor în special orașe mici, comunități rurale și spații care vorbesc despre cum putem transforma lumea din jur în mai bine, cum putem reimagina spații industriale ca spații ale comunității, cum putem proteja natura și patrimoniul cultural. Și folosim puterea emoțională a muzicii pentru a vorbi despre viitorul relației noastre cu natura și despre viitorul comunităților mici.

Ne dorim ca locurile de concert reflectă și ele tema principală a turneului “In Harmony” și vorbesc la rândul lor despre relația noastră cu natura, cu spațiul și comunitatea în care trăim, și caută să găsească soluții inedite pentru mai binele și mai frumosul comun.

Dacă ești proprietarul unui astfel de spațiu sau știi un astfel de spațiu în care muzica clasică și-ar putea face loc, te rugăm să ne contactezi, iar noi îți dăm ocazia de a-l transforma pentru o zi într-o sală de concerte neconvențională.

Este mai important pentru noi să fim primiți cu entuziasm și deschidere, decât să găsim condiții perfecte de concert. În măsura în care este fezabil din punct de vedere logistic și acustic, suntem pregătiți pentru orice provocare.

Trimite-ne propunerea ta, alături de poze ale spațiului, la contact@classicunlimited.ro!​

Ce ne mai întreabă lumea?